Fizetés és szállítás

 

Fizetés és szállítás

Hogyan fizethetek?

  • Készpénzes fizetés átvételkor (utánvét): Amennyiben banki átutalásra vagy kártyás fizetésre nincs lehetősége, válassza a készpénzes fizetési lehetőséget átvételkor. Ebben az esetben a megrendelést követően nincs további teendője. Tartózkodjon napközben a megadott szállítási címen, hogy teljesíteni tudjuk megrendelését és a csomag átvételekor fizesse ki a kézbesítőnek a rendelés értékét (az utánvétes kiszállítás 300 Ft pluszköltséggel jár).
  • Átutalás: Közvetlenül átutalhatja a Sas Gyógyszertárat üzemeltető Sas Patika Bt. számlaszámára a rendelés összegét.  Számlaszám: (OTP Bank 11716008-20148333-00000000 – Sas Patika Bt. Budapest) A  rendelés kiszállítása – meglévő készletek mellett – azon a napon indul, amikor az összeget jóváírják a Sas Patika Bt. számlájára.
  • Bankkártyás fizetés – HAMAROSAN
  • Egészségpénztári kártyás fizetés: Egészségpénztári kártyával akkor tud fizetni, ha a webáruházban megrendelt termékeket személyesen veszi át a Sas Gyógyszertárban. A következő egészségpénztári kártyákat fogadjuk el a gyógyszertárban:

Allianz Hungária Egészség- és Önsegélyező Pénztár, Aranykor Önkéntes Nyugdíjpénztár, Dimenzió (Erste) Egészségpénztár, Generali Egészségpénztár, IZYS Önkéntes Kölcsönös Önsegélyező Pénztár, Kardirex Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészség és Önsegélyező Pénztár, Medicina Egészségpénztár, MKB – Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár,  Navosz Egészség- és Önsegélyező Pénztár, OTP Országos Egészség- és Önsegélyező Pénztár, Patika Egészségpénztár, Prémium Egészség- és Önsegélyező Pénztár, Prov1ta Egészségpénztár,  Tempo Egészségpénztár, Új Pillér Egészségpénztár, Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár, Vitamin Egészségpénztár.

Mennyibe kerül a megrendelt termékek kiszállítása?

 

Amennyiben személyesen veszi át megrendelését a Sas Gyógyszertárban (1163 Budapest, Margit utca 1.) szállítási díjat nem számolunk fel.
A kiszállítási díja Magyarország területén egységes: 1190 Ft 

Ki szállítja ki a megrendelésemet?

Magyarországon futárszolgálaton keresztül vagy postai úton juttatjuk el a megrendeléseket.

Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelt termékeket?

Amennyiben a Sas Gyógyszertár készletéből ki tudjuk elégíteni a megrendelését, úgy azt 1-2 munkanap alatt teljesítjük. Amennyiben a gyógyszertár aktuális készletében nincs, de a szokásos úton – a legnagyobb magyar gyógyszer-nagykereskedőkön keresztül – beszerezhető a megrendelt termék, a megrendelését 2-3 munkanapon belül teljesítjük. Ha a szokásostól eltérő módon lehet beszerezni egy terméket (például külföldről) esetleg hiánycikket rendel a teljesítés – amennyiben lehetséges – hosszabb időt is igénybe vehet. Ilyen esetekben a rendelés teljesítéséről és a szállítás körülményeiről telefonon vagy e-mailben egyeztetünk. A kiszállítás indításáról email-ben értesítést küldünk, a csomagot várhatóan az értesítés másnapján kapja kézhez.

Ha az emailes értesítés – akár a webshob, akár más hibájából – elmarad, és emiatt a megrendelőnek kára keletkezik, ezekért a károkért sem a fogamzas,com tuladonosa, sem üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.