Ovant-Baba-2 jódmentes kapszula 60x

3 699 Ft

Kategória:

Leírás

Az Ovant-Baba-2 mindazokat a vitaminokat és nyomelemeket tartalmazza, amelyet a tudomány mai állása javasol a várandós és a szoptatós kismamáknak saját egészségük és a kisbaba egészségének megóvására. A vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek az emberi szervezet egészséges működéséhez elengedhetetlenül fontos anyagok, amelyek jelentősége a várandósság alatt még nagyobb, hiszen ebben az állapotban nemcsak az anyai szervezet működésének fenntartásáról, hanem a magzat fejlődéséhez, növekedéséhez szükséges tápanyagok beviteléről is gondoskodni kell.

A pajzsmirigy problémákkal küzdő nők számára is fontos az egészséges terhesség, pajzsmirigy betegségek fennállása esetén a jódtartalmú készítmények fogyasztása mellékhatást okozhat. Ezért úgy állítottuk össze az OVANT-Baba-2 receptúráját, hogy tartalmazza mindazokat a vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyek támogatják az anya és a baba egészségét a jód kivételével.

Összetevői: Az OVANT-Baba-2 25 mikrotápanyagot tartalmaz, mint az alapvető vitaminok/pro-vitaminok, folsav, nyomelemek, ásványi anyagok és Omega-3 zsírsavak.

Adagolás:

Naponta 2×1 kapszula javasolt. Reggel 1 db kapszulát bőséges folyadékkal, a reggeli étkezés közben vagy étkezés után ajánlott bevenni, míg a 2. kapszulát lehetőleg az esti órákban, lefekvés előtt javasolt fogyasztani. A nem szoptató anyáknak is javasolt a szülést követően 3 hónapig szedni a szervezet regenerálására.

Kiszerelés:

60 kapszula /doboz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.