Méhpempő 100% krémes friss DYDEX (100 gr)

10 519 Ft

Cikkszám: Méhpempő 100% krémes friss DYDEX (100 gr) Kategória: Címkék: ,

Leírás

A méhpempőt a világon mindenhol ismerik “Royal Jelly” néven, mint a királyok eledelét. Sok országban, mint elismert orvosságot, gyógyításra használják fel. Ez az elnevezés az anyaméh különleges táplálékát az anyapempőt jelenti. Az anyapempő, vagyis Méhpempő döntő módon befolyásolja a méhnemzedékek váltakozásának számát, mennyiségét, az anya életkorát. A méhkirálynő egész élete során ezt eszi, és mint ismeretes, lényegesen tovább él, nagyobb mint dolgozó társai, illetve bírja azt a folyamatos megterhelést, amit az utódok világrahozatala ró rá. A méhpempőről még több információt a http://www.apitherapy-info.com oldalon talál.

Hogyan keletkezik a méhpempő?

A méhpempő a dolgozó méhek garatmirigy váladéka, egyfajta fehérjekoncentrátum. Ezzel a különleges anyaggal táplálják a kikelt álcákat, az első 3 napban, illetve a méhkirálynőt egész élete során. A méhpempő emberek esetében teljesítményfokozó, immunrendszer erősítő, roboráló hatással bír.

A Dydex méhpempő 100%-ig természetes, egyenesen a méhkaptárból gyűjtik a méhészek, melyhez semmiféle adalékanyag nincs keverve. Nagyobb mennyiségű méhpempőt az arra szakosodott méhészek tudnak gyűjteni, akik kizárólag anyaneveléssel foglalkoznak. Ennek lényege, hogy a méheket (dajkaméheket) nem méztermelésre, hanem méhpempő termelésre ösztönzik. Erről bővebben a termelés, begyűjtés címszó alatt olvashat.

Mitől értékes a tiszta méhpempő?

A méhpempő kizárólag természetes, számos tekintetben a természetben is ritkán előforduló összetevőket tartalmaz, melyeket szervezetünk méreganyagok felhalmozódása nélkül képes hasznosítani, így biztosítva összetevőinek jótékony hatásait. Honlapunkon olyan információkat is megtalál a Méhpempőről, melyet vásárlóink eddigi tapasztalataik alapján megosztanak velünk.

Mik a méhpempő hatásai? Mikor ajánlott a fogyasztása?

  • gyulladáscsökkentő és baktériumölő hatása
  • gyakran alkalmazzák arcpakolásokban, krémekben
  • segíti a teherbeesést
  • kismamáknál tejképződést fokozó hatású
  • rossz étvágyú, rosszul alvó, gyermekek esetében jelenhet segítséget
  • roboláló, energetizáló hatású
  • fokozza a vitalitást, erősíti az immunrendszert

… és még számos esetben ajánlott a méhpempő fogyasztása, melyről az internetes keresőkkel tájékozódhat.

Milyen betegségeket gyógyít a méhpempő?

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, mennyire fontos a kiegyensúlyozott vegyes étrend, egészséges életmód, a prevenció, mely alappillére életünknek. A Méhpempő biológiai hatásairól szóló leirataink, nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei, a termék nem szolgál betegségek gyógyítására, de számos bizonyított jótékony hatással rendelkezik. A népi gyógyászat, a természetgyógyászat, azonban elismert táplálék-kiegészítőként tartja számon a méhpempőt. Saját tapasztalataink és visszajelzéseink alapján meggyőző eredményekkel büszkélkedhet e csodálatos anyag.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.