Nippes GB0062/4 kullancskiszedő lap műanyag

1 065 Ft

Cikkszám: Nippes GB0062/4 kullancskiszedő lap műanyag Kategória:

Leírás

Könnyen kezelhető. A kisebb és nagyobb kullancsokat is el tudja távolítani vele. Nagyítóval van felszerelve.

A Nippes lap műanyag kullancskiszedőt különböző méretű kullancsokra fejlesztették ki. A kialakítási formájának és a benne elhelyezett nagyítónak köszönhetően könnyű kezelést tesz lehetővé, műanyag nem sérti a bőrt. A nagyítóval ellenőrizze le a kullancsot, majd ítélje meg méretét. A kullancs méretétől függően válassza ki a kiszedő háromszög végén elhelyezett kiszedő rés egyikét. Majd fordítsa meg a lapot, a kiszedő lapot domború felével helyezze a bőrre, majd a kiszedő résbe illessze bele a kullancsot. Ezt követően távolítsa el a kullancsot. A domború felület megkönnyíti a kullancs kiszedését.

A kullancsok világszerte közel háromszáz féle betegséget terjesztenek, de csak töredékük veszélyes az emberre. A legritkább, de a legsúlyosabb kullancs által terjesztett fertőzés a vírusos agyvelő- és agyhártyagyulladás. A kullancs eltávolításhoz ma már kaphatók speciális csipeszek, melyek használata megkönnyíti a műveletet. A kullancs eltávolítást követően azonnal semmisítse meg a kullancsot!

A kullancsszúrás környékét és a kullancs eltávolító lapot fertőtlenítő szerrel átitatott gézzel vagy vattával töröljük le.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.