Kullancs teszt Lyme Borrelia kimutatására 1x

2 599 Ft

Cikkszám: Kullancs teszt Lyme Borrelia kimutatására 1x Kategória:

Leírás

Gyorsteszt Lyme-borreliosist okozó borreliák (B. garinii, B. afzellii, B. burgdorferi sensu stricto, B. spielmanii) direkt kimutatására kullancsból.

A kullancsteszt bárki számára percek alatt megbízhatóan megmutatja, hogy a bőrből eltávolított kullancsban volt-e Lyme-kór baktérium, vagy sem. A pozitív teszttől sem kell megijedni, de ilyen esetben javasolt az orvosi megfigyelés.

A Fassisi® BoTick Kullancs Teszt olyan gyorsteszt, amely a kullancsból való direkt borrelia kimutatást teszi lehetővé. A Lyme-borreliosist okozó borreliák (B. garinii, B. afzellii, B. burgdorferi sensu stricto, B. spielmanii). A borrelia-antigének polyklonikus ellenanyagokkal, mint fogadókkal konjugált borrelia-ellenanyagok segítségével mutathatók ki. A tesztcsík régiójában a kész borrelia antigén-ellenanyag komplexet az immobilizált fogadó reagens köti meg. Ha a teszten a T jelnél megjelenő második piros csík a kullancsból vett mintában borrelia jelenlétét igazolja, akkor az pozitív eredményt jelent. Ha nincs borrelia a tesztben, nem jön létre borrelia antigén-ellenanyag komplex és nem jelenik meg piros csík a teszten a T jelnél lévő régióban, azaz ilyenkor a tesztet negatívnak kell értékelni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.