Santes hüvelykúp 14x

3 499 Ft

Cikkszám: Santes hüvelykúp 14x Kategória: Címkék: ,

Leírás

ÖSSZETEVŐK:

Minden egyes 2 g-os kúp tartalmaz: 5,00 mg hialuronsav-natriumsót, 1,00 mg tokoferol-acetátot, 1,00 mg retinil-palmitátot és félszintetikus glicerideket szükség szerint.

KÉSZÍTMÉNY TÍPUSA: Orvostechnikai eszköz

TULAJDONSÁGOK:
A SANTES® hüvelykúp egy olyan, hialuronsavat tartalmazó készítmény, melynek helyi alkalmazása megvédi és javítja a hüvelynyálkahártya rugalmasságát és ezzel egy időben ideális körülményeket biztosít a gyógyulási folyamatokért felelős sejtek migrációjához és szaporodásához.

Nedvszívó képességének köszönhetően a hialuronsav védőgátat képez a külső környezettel szemben, elősegítve a szövetregenerációs folyamatokat.

A SANTES® hüvelykúpban jelenlévő hialuronsav jellemzője, hogy alacsony molekulatömegű, ez elősegíti a magas biológiai hasznosíthatóságát és hatékonyságát, meggyorsítva így a hüvely nyálkahártyájának hegesedési folyamatait és a sebgyógyulást. A retinil-palmitáttal (A-vitamin) és a tokoferol-acetáttal (E-vitamin) társulva antioxidáns hatást gyakorol a szabad gyökök ellen, megvédve így a hüvelyi környezetet.

KLINIKAI INFORMÁCIÓK

JAVALLAT

Hüvelyi bántalmak kezelésére és megelőzésére, beleértve a sérüléseket, ektópiákat és a hüvelynyálkahártya más eltéréseit, amelyeket fizikai kezelések is okozhattak (Úgymint: DTC, lézeres kezelés, krioterápia, radioterápia). Nyugtató és nedvességnövelő kezelés, főleg a menopauzás páciensek kezelésére.

ELLENJAVALLAT Összetevőkkel szembeni ismert túlérzékenység.

MELLÉKHATÁSOK

A mai napig nem észleltek mellékhatást. Bármilyen mellékhatás esetén, amelynél gyanítható, hogy a készítmény használata okozta, kérjük, értesítse kezelőorvosát, vagy gyógyszerészét.

ALKALMAZÁS MÓDJA

  1. A csomagolás felbontása előtt alaposan mosson kezet.
  2. Vegyen ki a buborékcsomagolásból egy becsomagolt kúpot, figyelve arra, hogy a többi csomagolását ne sértse fel.
  3. Vegye ki a kúpot a fóliából.
  4. Óvatosan helyezze fel a kúpot a hüvelybe, a lehető legmélyebbre, elkerülve ezzel a termék véletlenszerű visszafolyását.

ADAGOLÁS

Esténként egy kúp, egymást követő 14 napon keresztül. Szükség esetén a kezelés megismételhető. A fizikai kezelések okozta hüvelybántalmak esetén alkalmazza a készítményt a kezelés első napjától kezdve.

KÜLÖNLEGES TAROLÁSI ELŐÍRÁSOK

Hőforrásoktól távol, fénytől védve 0 és 25°C közötti hőmérsékleten tárolandó.

CSOMAGOLÁS

14 db 2 g-os kúp

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.