Gyntima hüvelykúp Hyaluronic 10x

2 299 Ft

A hüvelyt borító nyálkahártya mint egy mechanikus védőgát funkcionál, fontos szerepet játszik a kórokozókkal szembeni védekezésben.

Cikkszám: Gyntima hüvelykúp Hyaluronic 10x Kategória: Címkék: ,

Leírás

A hüvelyfal sérülései a védelmi gát meggyengülését eredményezik, elősegítik a kórokozók bejutását, ami hüvelygyulladás kialakulásához vezethet. A hüvely védelmi rendszere számos módon sérülhet. A hormonszint csökkenésével a hüvely falát bélelő hámréteg sejtjei visszafejlődhetnek. A különböző nőgyógyászati diagnosztikus, sebészeti beavatkozások apróbb sérüléseket okozhatnak, de a nemi aktus és a szülés ugyanilyen következményekkel járhatnak.

A Gyntima hüvelykúp Hyaluronic egyedülálló összetételének köszönhetően segíti a hüvelyi nyálkahártya gyorsabb regenerációját és fokozza a hüvely nedvességtartalmát. A hialuronsav alkalmazása támogatja a szövetgyógyulást, javítja és gyorsítja a hámképződés folyamatát.  A kúpban lévő hialuronsav feladata a nedves környezet biztosítása. A hüvely megnövelt nedvességtartalma segíti a sejtek egészséges osztódását, a sérült szövetek újrahámosodását és a hám rugalmasságának megőrzését.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.