Reparon Herbal végbélkúp 10×2,5g

3 099 Ft

Kategória:

Leírás

A Reparon Herbal végbélkúp az aranyér és annak szövődményeinek (pl. ekcéma, végbélnyílás környékének berepedése) tüneti kezelésére szolgáló készítmény. A végbélkúp bevonja és védi a hámréteget, ápolja a gyulladt, viszkető bőrt, ezáltal fokozza annak regenerációját, csökkenti a kiszáradását, ezáltal segíti a sebgyógyulást, csökkenti a székletürítés okozta berepedés, sérülés kockázatát aranyér esetén.

A Reparon Herbal kúp használata előtt mosson kezet.

Összetétel:

  • Szukraflát,
  • kakóvaj,
  • lanolin (növényi eredetű),
  • Witepsol W25 (kúpalapanyag),
  • körömvirág-(kalendula) kivonat,
  • kamillakivonat,
  • varázsmogyorólevél- (hamamelisz) kivonat.

 

A készítmény ajánlott adagja: lehetőség szerint ülőfürdő után 1 darabkúpot kell a végbélbe helyezni, naponta 1-2 alkalommal.

Használat előtt győződjön meg a csomagolás épségéről, az eszköz sértetlenségéről, sérült csomagolású kúpot ne használjon.
A Reparon Herbal végbélkúp alkalmazása után mindig mosson kezet. Az alkalmazás időtartama a tünetek változásától függ, de legfeljebb 4 hétig alkalmazható megszakítás nélkül. Forduljon orvoshoz, ha tünetei nem enyhülnek 1-2 héten belül.

A készítmény szembe, szem környékére, szájba, szájnyálkahártyára ne kerüljön! Ha használata közben mégis az említett területekre jutott a kúp anyaga, törölje le vagy mossa le.

A végbélkúp hatására előfordulhat a fehérnemű elszíneződése, ezért tisztasági betét használata ajánlott.

Figyelmeztetés:

Terhesség és szoptatás
A végbélkúp alkalmazása terhesség és szoptatás alatt sem ellenjavallt aranyér esetén, de ilyen esetekben tanácsos orvosával beszélni.
Gyermekektől elzárva tartandó!
Szembe ne kerüljön! Ne nyelje le!
A Reparon Herbal végbélkúp a hüvelyben nem alkalmazható!

Mikor nem alkalmazható a Reparon® Herbal végbélkúp?

Ne alkalmazza, ha túlérzékeny a lanolinra vagy a készítmény bármely egyéb összetevőjére!

Ne használja vérző aranyérre.

Lehetséges mellékhatások

Bármilyen helyi készítmény alkalmazása – különösen, ha hosszabb időn át történik – túlérzékenység kialakulását okozhatja, melynek tünetei égő érzés, viszketés, fájdalom, bőrpír. Amennyiben a készítmény alkalmazása során ilyen tüneteket észlel, szakítsa meg a kezelést és forduljon orvoshoz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.